Hae
Stuff About

Elämäntilapäivitys – missä mennään?

Moikka!

Joskus tein Youtubeen videon, jossa tein ns. elämäntilapäivitys-postauksen. Nyt seuraa uusi elämäntilapäivitys! Mistä arki koostuu ja miten menee niin sanotusti?

Elämäntilapäivitys – Työni media-alan yrittäjänä

Kuten osa teistä ehkä tietääkin, työskentelen yrittäjänä markkinoinnin, viestinnän ja median alalla. Päiväni täyttyvät sosiaalisen median markkinoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta, konseptoinnista, sisällöntuotannosta ja toimittajan töistä. Lisäksi teen omaa työelämän tabuja käsittelevää podcastia ja kirjoitan kolumneja. Tulevaisuudessa haluan panostaa lisää käsikirjoittamiseen, uusien sisältöjen konseptointiin sekä oman brändini hyödyntämiseen työssäni. Haluan myös kirjoittaa kirjan, tehdä telkkaria ja juontohommia. Ja tietysti musiikkia! Kevään aikana julkaistaan eka biisi, joten stay tuned. 🙂

Perhe ja läheiset

Perheen kanssa eletään aika samanlaista arkea kuin ennenkin. Nyt ollaan miehen kanssa kuitenkin tehty enemmän musiikkia yhdessä, joten yhteistä tekemistä tulee yhä enemmän sen muodossa. Olen myös viime vuoden aikana saanut uusia ystäviä elämääni, mikä on tietysti huippujuttu! Kavereita ja ystäviä ei koskaan ole liikaa. Tänä vuonna pyrinkin yhä enemmän viettämään aikaa perheen ja ystävien kanssa. Onneksi vanhempani ja siskoni asuvat ihan tässä lähellä, niin tapaaminen on helppoa ja vaivatonta.

Elämäntilapäivitys Elämäntilapäivitys

Hyvinvointi

Viime vuonna tuli tehtyä välillä 7-päiväisiä työviikkoja. Nyt olen onneksi pistänyt niille stopin. Ei ole kauhean pitkäkantoista puuhaa tuollainen. Nykyään pyrin kaikin keinoin pitämään viikonloput vapaina, ja olemaan tekemättä iltaisin töitä. Jälkimmäisessä on erityisesti petrattavaa, mutta parempaan suuntaan ollaan ehdottomasti tultu. Olen myös huomannut, että aika pienillä teoilla voi vaikuttaa omaan jaksamiseensa. Pidän esimerkiksi usein pieniä taukoja työpäivän aikana, jolloin en mieti mitään, menen vaikka pötköttämään hetkeksi ja hengittelen syvään. Tällainen pieni tauko auttaa hyvin nollaamaan päivän, ja sen jälkeen ajatus taas kulkee hyvin.

Uusi koti ja sijoitusasunto

Viime joulukuussa ostimme mieheni kanssa ensimmäisen asuntomme. Kyseessä on kuitenkin uudiskohde, joka valmistuu vasta ensi keväänä. Vielä ei siis päästä muuttamaan, mutta materiaalivalinnat olemme tehneet. Valitsimme aika tummia ja kylmiä sävyjä kotiin. Tykkäämme molemmat enemmän tummista sävyistä kotona, koska katto ja seinät ovat melkein aina valkoisia. On sitten vähän kontrastia siihen. Oli meillä toki joistakin valinnoista erimielisyyksiä, mutta teimme sitten kompromisseja. Sain haluamani harmaan lattian, itselleni se oli melkein tärkein yksittäinen asia.

Ensi viikolla menen myös tekemään kaupat ensimmäisestä sijoitusasunnostani. Jännää! Olen pähkäillyt asuntosijoittamisen kanssa jo viime vuoden, mutta silloin meillä oli prioriteettina saada lainalupaus omaan asuntoon. Nyt kun se on hoidossa, niin aloin edistämään tätä sijoitusasunto-asiaa. Mielenkiinnolla odotan mitä tuleman pitää. 😀

Sellaisia kuulumisia täällä. Mitäs sinne kuuluu?

Kuvat: Jutta Hirsimäki

Lue myös: Pitääkö aina olla tavoitettavissa? ♥ Kaikki työpaikkani ja palkkani ♥ Työpaikkakiusaaminen – kun esimies kiusaa ♥ Paljonko rahaa on tarpeeksi? ♥ Vasemmistoajattelu – laiskuuden merkki?

♥ Kun voimat loppuvat – työuupumus ei ole leikin asia ♥ Ilmainen työ – mahdollisuus vai hyväksikäyttöä? ♥ Ilkeät kommentit ja muiden alas polkeminen

Kannattiko elää hetken miehen tulojen turvin?

2 kommenttia

  1. Chandelierhome kirjoitti:

    Wautsi mikä monilahjakkuus olet. Onnea asuntokaupoista mukavaa viikonvaihdetta 💙

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *